Fallout 4 – jak si vede u nás

Hra už je s nám skoro týden a i na českých game stránkách se pomalu začínají objevovat recenze, pojďme se podívat, jak si Fallout 4 u nás vede:

Kvalitní recenze vyšla na GAMES.cz, který dáva hře hodnocení 7/10 a píše:

Fallout 4 je bethesdovské openworld RPG se vším, co k tomu patří. Emočně plochý, charakterově poněkud dvourozměrný, příběhově nepříliš výrazný, v žalostném technickém stavu a s chybami, které se ve hrách od Bethesdy opakují už desetiletí. Mimo to ale nabízí neuvěřitelně bohatý svět, zábavnou hratelnost, povedené přestřelky, gigantickou porci obsahu, zajímavé vedlejší zápletky, skvělou znovuhratelnost a fenomenální hudbu. Revoluce se nekoná, k dokonalosti cesta ještě dlouhá, ale hra je v konečném součtu dobrá.

 Další rozsáhlé hodnocení vyšlo na serveru Zing.cz, který dává Falloutu 4 známku 8/10 s verdiktem:

Fallout 4 oplývá řadou výrazných prvků, jež dokážou poměrně oslnit. Jeho největší problém tkví v tom, že se ve velké míře odvrátil od kořenů série. Místo kvalitního RPG s menším množstvím vmísených FPS prvků, tu máme spíše pravý opak. Většina aspektů zastupujících žánr RPG byla z tohoto titulu vymazána, případně extrémně osekána. Na primární pozici je nahradila vyladěná střelba. Lehce nadprůměrný příběh a bugy tomu též moc nepomáhají.

 Magazín Doupě.cz udělil Falloutu hodnocení 4/5:

Fallout 4 se povedl. Stále si drží svou nezaměnitelnou atmosféru, baví dialogy a především hratelností, v níž rozšiřuje prvky tvorby předmětů, upgradů a přidává více než zajímavé stavění vesnic. Dokážete-li se přenést přes slabší grafiku a hlavně všudypřítomné bugy, budete se, stejně jako my, výborně bavit!