Jak si vede Fallout 4 v prvních recenzích?

Fallout 4 je venku, tedy zatím jen v Austrálii a na Novém Zélandu a s tím dnes ve tři hodiny našeho času skončilo i embargo na vydávání recenzí na hru. Jak si Fallout 4 stojí? Vybrali jsme pro Vás šest verdiktů z předních zahraničních magazínů:

  • IGN9.5 / 10 (PC verze)

Svět, prozkoumávání, craftování, atmosféra a příběh jsou klíčovými prvky Falloutu 4. Skvělé nové důvody pro shromažďování artefaktů a vzpomínek z lepších časů, silní společníci, sympatičtí dobrodruzi a obtížná rozhodnutí, jsou hlavními důvody, pro si tohle dobrodružství rád užiji znovu.

Brilantní, masivní pískoviště, i když do značné míry stejné, jako ty, kterým se věnuje Bethesda již řadu let.

Hra, která je přesně taková, jakou chcete, aby byla. Obrovské RPG se světem jako dělaným pro prozkoumávání, který je omezen pouze vaší fantazií a touho objevovat.

Fallout 4 je strhující hra, která vás láká svým tajemstvím a dobrodružstvím. Pustina je podmanivá a nikdy nevíte, koho potkáte nebo na co narazíte za rohem.

Z Falloutu 4 jsem nebyl tak ohromený, jako z předchozího dílu, ale i tak mě po celou dobu velice bavil.

Po odehrání asi 40 hodin, bych zařadil čtvrtý díl někam mezi Fallout 3 a New Vegas, pokud jde o kvalitu. Mnoho problémů, které se táhnou sérií zůstalo, na druhou stranu zůstalo i to dobré. Příběh se občas vleče a chyby (glitche), ty budou asi furt stejné.

Jak se zdá, čtvrtý díl se opravdu povedl, protože sbírá vysoké známky prakticky ve všech recenzích po celém světě a to jak na konzolích, tak i na PC. Vlastní názor si budeme moci udělat již za pár hodin, kdy vychází Fallout 4 ve světě, tedy i u nás.